Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

Het Witte Paard
Het Witte Paard brengt elke zomer een dynamisch en gevarieerd spektakel in een authentieke variété-show aan de Belgische kust. Deze avondvullende revue is een cocktail van humoristische sketches, muzikale acts en adembenemende showbizz. Onder begeleiding van het professioneel orkest en het eigen Witte Paard showballet geniet je van entertainment van de bovenste plank!

Jong en oud, met familie of onder vrienden, iedereen is welkom! Elk jaar opnieuw komen duizenden enthousiaste mensen afgezakt naar Blankenberge. Maar ook het bedrijfsleven komt graag naar “Het Witte Paard”. Een originele uitstap voor een geslaagd avondje ongeremd plezier met collega’s, klanten of zakenrelaties.

De zomerrevue in “Het Witte Paard” van Blankenberge heeft alle troeven in huis om je klanten optimaal te verwennen.

In samenwerking met Anthonis Reclame & Zonnewering hangen er 2 grote visuals op het casino te blankenberge en rijd er een niet te missen wagen rond.

Voor verdere info klik hier .


9 June '11 - 10:19