Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

Open Steiger 2009
 Ter gelegenheid van de "open steiger dagen" die doorgaan op 9-10-11 oktober staan wij in samenwerking met Markant "office furniture" in hun showroom u graag te woord en de voorstelling van onze verscheidenheid van bedrijvigheid.  U kan daar genieten van een hapje en drankje terwijl wij u op de hoogte houden van onze diensten.

Dit zal doorgaan vrijdag van 14 tot 19 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur.  Recht tegenover de markant-showroom ligt voor de gelegenheid het 34 meter lange "markant-schip" voor de deur, waar u eveneens kan rekenen op een warme ontvangst.  Voor het showelement zorgt de Powerboat "spirit of Belgium" die de 4de plaats haalden op het wereldkampioenschap.

De vrijkaarten voor dit evenement liggen gratis voor u klaar. Mogen wij wel vragen te reserveren via inschrijvingen@anthonis.net , met vermelding welke dag u wenst te komen.


2 October '09 - 15:15