Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

Ortel Mobile, klant van de maand
In twee jaar tijd één van Europa’s grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten binnen de allochtone markt. Ook nog eens één van de meest succesvolle Mobile Virtual Network Operator (MVNO) in dit marktsegment. Niet slecht voor een betrekkelijke nieuwkomer in een niche markt, die zelf volop in ontwikkeling is. Als het aan Celal Oruç ligt is het echter alleen nog maar de opmaat naar meer. Op weg naar Europa’s grootste in z’n soort. Maar dan wel gekoppeld aan die geborgen sfeer zoals hij ‘m ooit zelf ervoer in Turkije tijdens zijn jeugd. “Niet alleen winstgericht bezig zijn, maar klanten ook het gevoel geven dat ze vrienden of zelfs familie zijn.”

Om hun naam kracht bij te zetten qua visibilitei hebben ze een grote dakreclame gezet op hun kantoor aan de singel te antwerpen.

voor verdere informatie kan u steeds terecht op www.ortelmobile.be


5 February '08 - 7:18