Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

OceanFood, klant van de maand
Ocean Food is opgericht in 2000 en is gevestigd aan het Kielsbroek in Antwerpen. In 2002 nam Ocean Food het bedrijf mosselhandel Bart over en in 2006 werd ook de buurman vishandel Praet overgenomen. Door deze laatste overname beschikt Ocean Food nu over een enorm ruim bedrijfspand met nog ruimere opslagplaats voor vers en diepvries, en een groot en modern visatelier waar de dagelijks aangevoerde verse vis gefileerd wordt. Uiteraard zijn wij volledig gekwalificeerd volgens de HACCP normen. 

Als visgroothandel voor de horeca, viswinkels, traiteurs, marktkramers en grootkeukens bedienen wij een zeer groot gebied. Iedere dag weer leveren we ons compleet assortiment in het Nederlandstalig landsgedeelte. 

Naast onze groothandel hebben wij aan het Kielsbroek ook een viswinkel voor de particulier en hobby kok die hier de dagverse vis in zijn geheel of gefileerd, evenals het volledige horeca-assortiment aan democratische prijzen kan kopen. Tips en recepten voor uw bereidingen krijgt u er gratis van ons vertrouwd personeel bovenop!

voor verdere informatie klik hier.


16 April '07 - 8:42