Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

Makro, metro, klant van de maand
Makro Cash & Carry Belgium verhuist vanaf 19 maart naar nieuwe locatie in Wommelgem.
In deze nieuwe kantoren zullen alle centrale diensten van Makro gehuisvest worden, zoals administratie en boekhouding, personeelsdienst, technische diensten en logistiek, informatica, inkoopafdelingen Food en Non Food en marketing. In de kantoren, die ongeveer 7.000 m² groot zijn, zullen 250 personeelsleden tewerkgesteld worden.
Zowel activiteiten voor de Makro-vestigingen als die voor de METRO-divisie (zelfbedieningsgroothandel uitsluitend voor professionelen uit de horeca en detailhandel) zullen hier plaatsvinden.
Makro/METRO Cash & Carry, de grootste verkoopdivisie van de Duitse METRO Group, is de internationale marktleider in zelfbedieningsgroothandel en richt zich op professionele klanten. In 2005 werd een omzet van 28 miljard euro gerealiseerd. METRO Cash & Carry telt meer dan 90.500 medewerkers in 584 cash-and-carry winkels in 28 landen.

België telt naast de 6 Makro-vestigingen, 3 METRO-vestigingen en stelt in totaal ruim 3.400 personen tewerk. Makro België boekte in 2005 een omzet van 1,3 miljard euro.
voor verdere info : www.makro.be en www.metro.be


18 March '07 - 12:44