Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

Klant van de maand, Direct Verzekerd
Directverzekerd.be. Maatwerk in verzekeringen
Geen mens is hetzelfde, geen risico is gelijk. Daarom biedt Directverzekerd.be maatwerk in verzekeringen. Een team van specialisten staat voor u klaar. Op basis van uw persoonlijke situatie of de situatie van uw bedrijf maken wij altijd eerst een risicoanalyse. Grondig en gratis. Pas daarna volgt ons advies. Welke persoonlijke risico’s loopt u? Welke risico’s loopt uw gezin? En uw onderneming? Brand, ongeval, invaliditeit, werkonbekwaamheid, pensioen, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie, overlijden…

Met behulp van een geavanceerd computerprogramma vergelijken wij alle in aanmerking komende verzekeringspolissen met elkaar. Snel en objectief. Maatwerk als uitkomst tussen vakkennis en techniek. Tegen de scherpst denkbare prijs.

Snelle schaderegeling, snel uw geld
Directverzekerd.be regelt uw schade snel en zonder al te veel vragen. Ons schadeteam staat zeven dagen op zeven, 24 uur per dag. Niet voor niets heeft Directverzekerd.be naam gemaakt door de allerbeste service.

voor verdere informatie : www.directverzekerd.be
29 June '06 - 9:12